OnlyFans profiel aanmaken doe je zo - OnlyFansMeiden.nl '
Onlyfans account aanmaken

OnlyFans profiel aanmaken doe je zo

Overweeg je om een content creator te worden op OnlyFans? Volg ons handige stappenplan om je eigen profiel aan te maken en exclusieve content te delen.

1. Aanmelden

De allereerste stap om aan de slag te gaan met OnlyFans is het aanmaken van een account. Er zijn twee manieren om je aan te melden:

  • Via Twitter: Als je een Twitter-account hebt, kun je eenvoudig je OnlyFans-profiel koppelen aan je Twitter-account en toestemming verlenen om verbinding te maken.
  • Via het Aanmeldformulier: Als je geen Twitter-account hebt of niet wilt koppelen, kun je de traditionele aanmeldingsmethode gebruiken. Vul je naam, gebruikersnaam en wachtwoord in, en ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden.

Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een verificatie-e-mail. Deze e-mail wordt meestal in je inbox bezorgd, maar het kan ook in je spammap belanden, dus controleer beide. Nadat je de e-mail hebt geverifieerd, ontvang je een tweede bericht om je te laten weten dat alles in orde is.

2. Stel je betaalgegevens in

Afhankelijk van je locatie kun je je financiële rekeningen koppelen aan je OnlyFans-account. Op dit moment biedt OnlyFans geen ondersteuning voor PayPal of andere eWallets. Om je betaalgegevens in te stellen, volg je deze stappen:

  • Ga naar je profiel, klik op ‘Abonnementsprijs’ en vervolgens op ‘Bank- of betalingsinformatie toevoegen’.
  • Kies ‘Bank toevoegen’ in de rechterbovenhoek.
  • Voer de vereiste informatie in, zoals je naam, bankrekeningnummer, enz.
  • Bevestig dat je 18 jaar of ouder bent.

3. Identiteitscontrole

Daarna moet je je identiteit verifiëren. Je moet twee foto’s uploaden: een foto van je identiteitskaart, paspoort of rijbewijs en een foto van jezelf met dezelfde identiteitskaart in je hand. Zorg ervoor dat zowel jij als de identiteitskaart zichtbaar zijn.

4. Afronden en indienen voor verificatie

Na de identiteitsverificatie moet je enkele vragen beantwoorden over de content die je van plan bent te delen. Vervolgens klik je op ‘Verzenden voor goedkeuring’. De goedkeuring voor verificatie duurt ongeveer 72 uur, en je ontvangt automatisch een bericht zodra dit is voltooid.

5. Abonnementsprijzen instellen

Nu kun je je abonnementsprijzen instellen voor je fans en andere extra’s, zoals pay-per-view berichten. Onthoud dat meestal 1 tot 5 procent van de mensen die je profiel bezoeken, uiteindelijk betaalde abonnees zullen worden. Daarom is het belangrijk om je OnlyFans-pagina actief te promoten. Over het algemeen is het beter om 10 abonnees te hebben voor €10,- dan 2 voor €50,-!

6. OnlyFans gebruiken

Zodra je je profielpagina hebt opgezet en je abonnementsprijzen hebt ingesteld, is het tijd om je eerste content te publiceren. Dit kan een foto, video of zelfs audio zijn. Er zijn talloze soorten content die je op OnlyFans kunt delen. Onthoud de gouden regel: zorg ervoor dat bezoekers nieuwsgierig worden en verlangen naar meer (betaalde) content.

Met deze stappen ben je goed op weg om een content creator te worden op OnlyFans en te beginnen met het delen van je exclusieve content met je fans. Veel succes!

Hulp nodig bij het groeien? Plaats gratis je artikel met link naar je OnlyFans profiel op onze website!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *