Yanet Garcia - OnlyFansMeiden.nl '
Yanet Garcia Bikini

Yanet Garcia

Yanet Garcia, geboren in 1990 in Mexico, is bekend geworden als La Chica Del Clima. Oftewel; het weermeisje uit Mexico. De eerste keer dat deze dame het nieuws presenteerde en viraal ging op Internet was iedereen oververhit. En dat begrijpen we helemaal.

De prachtige Yanet García is door haar succes op het internet in een korte tijd uitgegroeid. Ze is niet alleen haar carriére begonnen als bikini model, maar heeft ook de mogelijkheid gehad om aan de slag te gaan als actrice en influencer. Vandaag kunnen we haar (helaas) niet meer zien als het weermeisje.

De Yanet heeft natuurlijk de terechte stap gemaakt naar een erotische carriére, waardoor ze de brandende zon nog een tikkeltje dichter bij de mannen brengt. Haar eerste succes was gelijk een primeur, op de cover van de allereerste Mexicaanse edite van het volwassenenmagazine Penthouse.

Yanet had een driejarige relatie met professioneel Call of Duty-speler Douglas Censor Martin, maar in juli 2018 ging het stel uit elkaar. Martin besloot zich op zijn carrière te concentreren, wat leidde tot hun breuk na het samen maken van diverse vlogs op hun respectievelijke kanalen.

Met een geschat vermogen van $3 tot $6 miljoen, identificeert Yanet zich vooral als “The Mexican Weather Girl”, een bijnaam die ze verdiende door haar weerpresentaties op Televisa Monterrey. Tot op de dag draagt deze Girl Boss de titel nog bij zich, die ze vol trots bij zich draagt op haar OnlyFans profiel.

Yanet Garcia op OnlyFans

De beeldschone Yanet Garcia deelt hete content op haar OnlyFans. Of het echt de grenzen van je fantasie voorbij gaat, is nog maar de vraag. Tot heden is er nog geen volledige naakt content geweest. Het OnlyFans profiel van Yanet Garcia bestaat met name uit teasende beelden, waarbij ze sexy danst, poseert en zichzelf mooi bloot geeft. Ook heeft Yanet Garcia weleens contact met haar fans. Tip: vraag haar om meer dan alleen de weersvoorspelling ;).

Mocht je op zoek zijn naar het OnlyFans profiel van Yanet Garcia, kan je het via deze link terug vinden.

Gelekte beelden OnlyFans Yanet Garcia


Wij bij onze organisatie zijn vastberaden tegen het verspreiden van gelekte inhoud van modellen en contentmakers, inclusief Yanet Garcia, op onze website. Wij stimuleren onze gebruikers om Yanet Garcia en vergelijkbare artiesten te ondersteunen in hun professionele carrières door middel van legitieme abonnementen op hun officiële kanalen.

Mocht je in het bezit zijn van gelekte content van Yanet Garcia, dringen we er bij je op aan om deze niet te publiceren of te delen. Dergelijk gedrag is niet alleen ethisch onverantwoord, maar ook juridisch strafbaar. Wij pleiten voor respect en waardering voor de privacy en het harde werk van alle contentmakers.

Bekijk meer Amerikaanse OnlyFans Modellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *