Romée - OnlyFansMeiden.nl '

Romée

Romée ken je ongetwijfeld wel van haar deelname aan de realityseries. Naast dat deze jongedame van 25 jaar bekend is van haar deelname aan Ex on the Beach (EOTB), heeft ze daarvoor ook deelgenomen aan andere realityshows. Zo heeft ze bijvoorbeeld meegedaan aan het programma Temptation Island als verleidster. Kortom, een echte bekende.

Ook heeft ze in het verleden haar volgers weleens een rekensommetje laten maken om haar OnlyFans inkomsten te laten voorspellen. Laten we dat gezamenlijk maar nog eens doen. In augustus 2022 was de abonnementsprijs van Romée €10,-. Rond deze tijd had ze 4.000 tot 5.000 abbonees. Ondertussen zijn we bijna 2 jaar verder. Mochten deze cijfers in deze periode gelijk zijn gebleven, dan betekent het dat Romée vanuit OnlyFans bijna 1 miljoen heeft verdiend.

Uiteindelijk heeft Romée onthult dat ze deze bedragen op haar piek verdiende. Logisch, na een deelname aan EOTB. Tegenwoordig verdient ze ongeveer 20 tot 30k per maand aan OnlyFans. Nog steeds niet verkeerd wat ons betreft. Sterker nog, genoeg voor Romée om een huis te kopen.

Dan ben je stiekem toch wel benieuwd naar de content. Daar gaan wij jou eens even wat meer over vertellen.

Romée op OnlyFans

Romée deelt al een langere tijd content op OnlyFans. Ze is ook niet bang om grenzen te verleggen, en deelt daarom ook zeer expliciete content. Denk bijvoorbeeld aan masturbatie foto’s en video’s, maar ook douchevideo’s.

AdvertentiesDe content creator Romée verdient er wel echt haar brood mee. Dat is een goed teken. We zien dat deze jongedame daarom dus ook erg actief is, en ook dagelijks leuke beelden deelt met haar abbonees. Wat ons betreft zeker het geld waard.

Bekijk het profiel van Romée op OnlyFans via deze link.

Gelekte OnlyFans beelden van Romée

Wij staan sterk tegen het verspreiden van gelekte content van OnlyFans modellen, zoals Romée, op onze site. We adviseren onze gebruikers nadrukkelijk om modellen als Romée te steunen in hun traject op OnlyFans en overige platformen door zich te abonneren via de specifieke link die we voor haar profiel hebben voorzien.

Mocht je gelekte beelden van Romée in handen hebben, dan verzoeken we je met klem deze niet te delen. Het verspreiden van zulke content is ethisch niet te verantwoorden en bovendien strafbaar. Ons doel is de privacy en het harde werk van deze contentcreators te beschermen en te respecteren.

Bekijk alle Nederlandse modellen.

Advertenties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *